Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FUJITSU ASYG07KGTE/AOYG07KGCA (kültéri + beltéri egység) Oldalfali split klíma 2.5 kW Hősz. Inver. R32

Fujitsu
434.800 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FJ010201_09_DIM019
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

 

Budapesti bemutatóterem
Budapesti bemutatóterem
1173 Budapest, Pesti út 9.
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
kiemelkedő szaktudás
több mint 8.000 eladott klíma
több mint 8.000 eladott klíma
értünk hozzá
434.800 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Fujitsu KGTE

Mozgásérzékelő: A beltéri egységbe épített mozgásérzékelő érzékeli az emberek jelenlétét a szobában és ennek alapján eldönti, hogy bekapcsolja-e az energiatakarékos módot.

Gazdaságos üzemmód: Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

Automatikus ventilátor sebesség: A vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátor fokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

Automatikus újraindítás: Áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

Automatikus hűtés-fűtés átváltás: A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Automata légterelés: (le és fel) A lamellák fel-le irányba automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légeloszlást.

Gyors üzemmód: A "Powerfull" üzemmód lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

Temperálási funkció: A temperálási funkció fagyvédelmet biztosít a használaton kívüli lakásokban, helyiségekben. Ha a levegő hőfoka 10°C alá süllyed, a készülék automatikusan bekapcsol és fenn - tartja a 10°C-os hőmérsékletet, így biztosítva a fagyvédelmet.

Csendes üzemmód: Ebben az üzemmódban a kültéri egység még halkabbá válik, így a berendezés zaja nem zavarja Önt még akkor sem, ha a kültéri egység a hálószobához közel kerül elhelyezésre.

Szűrőtisztítási igény kijelzése: Szűrőtisztítási periódus jelzőfény.

Éjszakai üzemmód: Éjszakai üzemmódban a készülék fokozatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol.

24 órás programozható időzítés: A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négy - féle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

Heti programozhatóság: A hét minden napjára egyedi programozási lehetőséget biztosít: napi 4 ki- és bekapcsolási lehetőség, hetente 28 különböző időpont.

Ionos szűrő: Ez a szűrő ultra-finom-kerámia-szemcsés be - vonatú és kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. Levehető, könnyen tisztítható előlap.

Alma-katekin szűrő: A szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.

Akár 10 év kiterjesztett garancia! H tarifa igénylésére alkalmas!

 • Hűtőteljesítmény (kW): 2
 • Fűtőteljesítmény (kW): 2.5
 • Hűtési energiaosztály:    A+++
 • Fűtési energiaosztály:    A+++
 • Hűtési hatásfok (SEER): 9.1
 • Fűtési hatásfok (SCOP): 5.3
 • Hűtőközeg típusa: R32
 • Javasolt biztosíték: C 10A
 • Beltéri zajszint (dB/A): 38/33/29/19
 • Kültéri zajszint (dB/A):  46
 • Hűtés: -10 ~ +46
 • Fűtés: -15 ~ +24
 • Beltéri méretei (mm): 834x270x215
 • Kültéri méretei (mm): 799x542x290

Paraméterek

Fűtőteljesítmény (KW) 2,8
Hűtőközeg típusa R 32
Hűtőteljesítmény (KW) 2,5
Mobilban engedélyezett Mobilban NEM engedélyezett
Márka Fujitsu
Webes_kedvezmény Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!