Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Folyadékhűtő

Egészen kis és nagy épületeket is nagyszerűen lehet hűteni a folyadékhűtő berendezések használatával. Lakossági és ipari létesítmények esetében is nagyszerű szolgálatot tesznek. Légkondicionáló rendszereknek kiszolgálásához nagyszerűen használhatóak. Multifunkciós változatban is beszerezhetők, így vízhűtéses és hővisszanyerős típusok is rendelkezésre állnak. Az ipari alkalmazás terén a folyadékhűtő csökkenti a költségeket és nagyban tudja növelni a termelékenységet.

Az ipari mellett kereskedelmi komplexumokban is nagyszerűen használhatók, ahol hűtési céllal, illetve hidegvíz előállításra használják. Mostanában már egyre gyakrabban lehet a folyadékhűtő berendezésekkel családi házakban is találkozni. A Galletti termékei között megtalálhatók a vízhűtéses, léghűtéses, hővisszanyerős, léghűtéses és vízhűtéses multifunkciós és melegvíz tartályok is.
Ezek nagyon megbízható berendezések, hosszantartó használatot tesznek lehetővé. A folyadékhűtő berendezések folyamatos innováción mennek keresztül, így a legújabb igényekhez is tudnak igazodni.

Válassza Ön is a Galletti termékeit, melyekkel kapcsolatban, ha kérdése adódik, akkor vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén! 

Kérjük ajánlatkérését az info@klimafaktor.hu email címre küldje el vagy hívja kollégánkat a +36204711925 telefonszámon!

Rendezés: