Így lesz egy pályázat nagy esélyből kihagyhatatlan lehetőség

Már elkezdődött a pályázatok benyújtása a Napenergia Plusz Programban, melynek keretében az állam összesen 75 milliárd forinttal támogatja a napelemes rendszerek telepítését magánszemélyek számára. Mindez hatalmas lehetőséget jelent a háztartásoknak, hiszen az akár 5 millió forintos (maximum 66%-os intenzitású) támogatással még kedvezőbbé tehetik a jövőbemutató beruházások megtérülését – amely a visszatáplálás újraindulásával még előnyösebbé válik. Honlapunkon külön aloldalt szentelünk a Napenergia Plusz Programnak, ahol az érdeklődők megtudhatják, hogy pontosan kik, mire és hogyan pályázathatnak, illetve elérhetik a minden részletet tartalmazó pályázati felhívást is. Ugyanott kitérünk arra is, kiknek és miért érheti meg a napelemes rendszer beüzemelése, akár a jelenlegi pályázat keretében is. Mostani cikkünkben pedig arról lesz szó, miként lehet garantáltan sikeressé tenni ezeket a projekteket – avagy miért érdemes a Faktor Vállalkozási Iroda Kft.-vel való együttműködést választani!

Ha egy garantáltan megbízható partnert keres

A 100%-ban magyar, családi tulajdonú cégcsoportunk csaknem három évtizedes múltra tekint vissza, és a megújuló energiával foglalkozó üzletágunk is már több mint 15 éves tapasztalatot gyűjtött. Többek közt a stabil gazdasági hátterünk és szakembergárdánk biztosítják vállalásaink megbízható, precíz betartását. Számos ellenőrizhető referenciával rendelkezünk, melyek közül néhányról weboldalunk Munkáink menüpontjában is tájékozódhat. 

Mostanra jelentős jártasságot szereztünk a pályázatos projektek teljes körű lebonyolításában is, hiszen az elmúlt évek minden jelentős támogatási programjában sikerrel vettünk részt, számos elégedett ügyfelet gyűjtve. Ennek megfelelően a jelenleg futó Napenergia Plusz Programhoz kapcsolódóan is készek vagyunk az első lépésektől az utolsóig végigkísérni partnereinket a kedvezményes és optimális napelemes rendszerek felé vezető úton.

Komplex és professzionális szolgáltatás

Profi szakembereink az alapos helyszíni felmérést követően, ügyfeleink elvárásait és lehetőségeit is figyelembe véve tervezik meg a minden szóba jöhető szempontból ideális megoldást. Mindezt természetesen úgy, hogy az elkészülő napelemes rendszer tökéletesen megfeleljen az adott pályázat, vagyis jelen esetben a Napenergia Plusz Program kiírásához, feltételeihez. 

Ezt követően nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink gondoskodnak a zökkenőmentes telepítésről, csakúgy, mint a beüzemelésről és a technológia gördülékeny használatának betanításáról. Ez kell ahhoz, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet hozzák ki a pályázatból, azaz egy valóban hatékonyan működő, ezáltal még rövidebb idő alatt megtérülő napelemes rendszerhez jussanak. Kollégáink közben a teljes folyamat során leveszik megbízóink válláról az ügyintézés és a dokumentáció terheit is, még egyszerűbb választássá téve a beruházásokat. 

Egy napelemes rendszernél is többet adunk

Abból, hogy Faktor Vállalkozási Iroda Kft mögött egy sokrétű szolgáltatást nyújtó, stabil vállalatcsoport áll, partnereinknek további előnyei is származnak. A Napenergia Plusz Program keretében elhelyezett napelemeket például segítségünkkel egy komplex, az ingatlan energiahatékonyságát maximalizáló rendszerbe lehet illeszteni. Széles portfóliónkban a teljesség igénye nélkül a napelemekkel jól összehangolható hőszivattyúk is megtalálhatóak, melyekkel környezettudatossági és anyagi szempontból is még fenntarthatóbbá válhatnak az otthonok.

A Budapest XVII. kerületében, a Pesti ú 9. szám alatt lévő szaküzletünkben személyesen is megtekintheti az általunk kínált technológiákat, szakértőink pedig segítenek az Önnek legelőnyösebb megoldást kiválasztani, akár a most futó pályázat kondícióira gondolva. Termékeinkből bőséges raktárkészlettel rendelkezünk, így a közreműködésünkkel megvalósuló projektek még biztosabban és még gyorsabban valósulhatnak meg. 

Nyugodtan ránk bízhatja pályázata kivitelezését

A fenti felsorolás pedig még messze nem teljes, hiszen az olyan egyedülálló erősségeinket, mint az általunk kivitelezett napelemes rendszerek bizonyítottan 96-98%-os hatásfoka vagy az akár 20 évre kiterjeszthető gyártói garancia még nem is említettük. Nagy létszámú, felkészült csapatunknak köszönhetően ráadásul az ajánlatkérésekre 1 munkanapon belül válaszolunk, a fővárosban és Pest vármegyében pedig készek vagyunk ingyenesen elvégezni a felmérést.

Amennyiben az eddigiek felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és segítünk, hogy a Napenergia Plusz Program adta eséllyel a lehető legjobban tudjon élni!
Tartalomhoz tartozó címkék: hírek